JSME SVĚTOVÍ I LOKÁLNÍ

Jak už o nás víte a jak také napovídá název, naše zboží pochází z Maroka. Všechno to, co máme rádi, co nám tu chybí a co si myslíme, že by se vám mohlo líbit, hodit a chutnat, tak se snažíme dopravit sem, do Česka, kde bydlíme. Jsme svým způsobem rozkročeni mezi Marokem a Českou republikou. Obě země milujeme a máme zde své kořeny, rodiny a vzpomínky. Prodejem marockých výrobků se nažíme podporovat tamnější řemeslníky, družstva, rodiny a také tradice. Současně jsme se ale rozhodli podporovat i českou stranu.

NF Usmev Seniorum

V prosinci jsme započali spolupráci s Nadačním fondem Úsměv Seniorům. Jde o neziskovou organizaci, která se snaží zpříjemnit a zkvalitnit život babičkám a dědečkům v domovech. A to různými způsoby: předčítání, návštěvy, včetně návštěv s domácími mazlíčky, kteří dokážou obměkčit lidská srdce a prolomit bariéry studu. Ale i virtuální realita, která zprostředkovává pláž anebo tématické akce k Mikuláši, Vánocům, apod. Před Vánoci jsme do NF zaslali několik dárků a zavázali jsme se, že 2.5% z každé uskutečněné objednávky půjde jako finanční dar právě této organizaci. Věříme, že se nám společně podaří vykouzlit úsměv na tváři nejedné babičky či dědečka.

Vyborna Cokolada

Další, koho podporujeme je Výborná Čokoláda, a proto od nás ke každé vaší objednávce dostanete čokoládičku jako malou ochutnávku. Dostává svému jménu a je skutečně vynikající. Tajemství je, jak jinak, v ruční a láskyplné výrobě a kvalitních surovinách. Mladí maželé z Blanska se nadšeně vrhli do výroby vlastní čokolády metodou "bean to bar". Čokoláda je bio a bez cukru, takže se skládá skutečně jen z kakaových bobů, kakaového másla a sušeného mléka v mléčné variantě. Slazená je panelou - třtinovou šťávou. Skutečný životabudič bez výčitek. 

Další nápady máme v záloze, tak nás sledujte. Budeme se na vás těšit!

Zpět do obchodu