Tajine / Tažin
Vše, co je potřeba k přípravě vynikajícího tažinu.
Marocká kuchyně je vynikající, a to i díky koření, které je její nedílnou součástí. Nejčastěji používaný je římský kmín (cumin), který se chuťově liší od kmínu, který známe u...
Marocká kuchyně je vynikající, a to i díky koření, které je její nedílnou součástí. Nejčastěji používaný je římský kmín (cumin), který se chuťově liší od kmínu, který známe u...
Marocká kuchyně je vynikající, a to i díky koření, které je její nedílnou součástí. Nejčastěji používaný je římský kmín (cumin), který se chuťově liší od kmínu, který známe u...
Citrony nakládané ve slaném nálevu jsou důležitou ingrediencí marocké kuchyně. Používají se hlavně k přípravě kuřete a mořských plodů. Pomáhají odstranit zápach a zvýrazňují...