Orientální speciality
Marocká kuchyně je vynikající, a to i díky koření, které je její nedílnou součástí. Nejčastěji používaný je římský kmín (cumin), který se chuťově liší od kmínu, který známe u...
Marocká kuchyně je vynikající, a to i díky koření, které je její nedílnou součástí. Nejčastěji používaný je římský kmín (cumin), který se chuťově liší od kmínu, který známe u...
Marocká kuchyně je vynikající, a to i díky koření, které je její nedílnou součástí. Nejčastěji používaný je římský kmín (cumin), který se chuťově liší od kmínu, který známe u...
Marocká kuchyně je vynikající, a to i díky koření, které je její nedílnou součástí. Nejčastěji používaný je římský kmín (cumin), který se chuťově liší od kmínu, který známe u...
Citrony nakládané ve slaném nálevu jsou důležitou ingrediencí marocké kuchyně. Používají se hlavně k přípravě kuřete a mořských plodů. Pomáhají odstranit zápach a zvýrazňují...
Hmotnost: 250 g Expirace: 8/2023 Země původu: Maroko
Deglet nour datle jsou klasické datle, na větvičce, obvyklé velikosti. Nejsou příliš sladké, ani moc mazlavé, či suché. Navíc mají příznivou cen a určitě si na nich pochutnáte.
100% přírodní med z květů arganovníku. Je typický svou tmavou barvou a specifickou chutí. Jedná se o velmi vzácný med, protože je z květů Argánie trnité, což je endemický strom...